Polityka prywatności

1Sport4dog Informuje Klientów, że administratorem danych osobowych zbieranych w procesie komunikacji i/lub sprzedaży jest ZDK Maciej Dublasiewicz, ul. Malborska 16/43, 03-286 Warszawa, NIP: 1181241304 REGON: 147250540

2Na podstawie art. 23 ust. 1 pkt. 3 i 5 ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U. 1997 Nr 133 poz. 883 z późn. zmianami) dane osobowe przetwarzane są w celu:

  • realizacji procesu produkcji i sprzedaży,
  • dochodzenia roszczeń z tytułu prowadzonej działalności gospodarczej,
  • komunikowania się z kupującym.

3Dane osobowe mogą być przekazywane operatorom systemów płatności oraz przedsiębiorstwom kurierskim w celu realizacji umowy.

4Dane osobowe nie są udostępniane osobom/podmiotom trzecim z wyłączeniem podmiotów, o których mowa w pkt 3.

5Klient podając swoje dane, w szczególności adres e-mail, wyraża zgodę na otrzymywanie informacji handlowych i marketingowych od Sport4dog.

6Zgoda na przetwarzanie danych w celu opisanym w punkcie 5 jest dobrowolna i może być odwołana w każdym czasie.

7Zgoda, o której mowa w punkcie 6 może być wycofana w dowolnym momencie przez Klienta. W tym celu należy przesłać stosowną informację na adres e-mail: kontakt 'at' sport4dog.pl.

8Zgromadzone dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa.

9Strona internetowa www.sport4dog.pl może zawierać przekierowania do innych stron www. Sport4dog informuje, iż użytkownik winien zapoznać się z regulaminami oraz polityką prywatności na stronach, do których zostanie przekierowany

Kontakt Napisz do nas lub zadzwoń

Jeśli masz pytania, wątpliwości, chcesz dowiedzieć się więcej o naszych produktach, nawiązać współpracę, poinformować o ciekawym wydarzeniu napisz do nas lub zadzwoń.

SPORT4DOG.PL
e-mail: 
kontakt@sport4dog.pl
tel.: + 48 514 448 884 
tel.: + 48 609 126 125 
Fanpage: https://www.facebook.com/sportfordog/ 

Kontakt